• Login
085-060 5 060
info@opticienaanhuis.com

Het laatste nieuws van Opticien aan huis

Jos Eyeware by Crazz Optics

Onlangs heeft Crazz Optics; Opticien aan huis een nieuw merk aan de collectie toegevoegd. Met trots presenteren wij  u de unieke collectie van Jos Baijens.

“Al 15 jaar ontwerpt Jos Baijens op niet onverdienstelijke wijze brillen. Door het succes kreeg Jos, naast het ontwerpen, steeds meer taken. Hij wilde zich blijven richten op het ontwerpen en de oplossing was eigenlijk dichterbij dan gedacht. De twee Bosschenaren Ron Bouwmans en Jos Baijens kennen elkaar al jaren en vanaf september zijn zij een unieke samenwerking aangegaan, Jos 2.0 is geboren en wel onder de naam Jos Eyeware (let op: dit is geen spelfout, maar een weloverwogen keuze).”

Jos Eyeware kenmerkt zicht door origineel, eigenzinnig, anders en authentiek te zijn. De ontwerp esthetiek die eigen is aan de Nederlandse designers is: minimalistisch, experimenteel, innovatief, onconventioneel en met een gevoel voor humor. Het logo van Jos Eyeware symboliseert Jos: vrij en onbevangen. Laat zich niet vangen en werkt niet binnen strakke kaders. Jos is vrij, eigen en authentiek. Jos is serieus met een knipoog.

Er is een maximale productie van 250 stuks per montuur en in iedere bril wordt een exclusief nummer gegraveerd. Iedere bril wordt geleverd met een “certificate of authenticity”.

Een kleine greep uit de collectie van Jos Eyeware:

mrs2eyes-red-800x209 josseesyou-titanium-black-964x245 mr2eyes-ochre-800x221Bent u nieuwsgierig geworden naar de monturen van Jos Eyeware? Neem dan vrijblijvend contact op met Crazz Optics; Opticien aan huis: 085 060 5 060

Opticien aan huis komt ook bij u in de regio! Wij bezoeken u onder andere in de plaatsen: Tiel, Ede, Arnhem en Doetinchem.

Bron: Jos-Eyeware.com