• Login
085-060 5 060
info@opticienaanhuis.com

Het laatste nieuws van Opticien aan huis

Optiek is meer dan keuze voor prijs

Eerder op Nu.nl verscheen een nieuwsbericht waarin duidelijk wordt beschreven waarom optiek meer inhoudt dan enkel de keuze voor de prijs van een complete bril. Kwaliteit maakt het verschil in optiek. Hierbij het nieuwbericht zoals gepubliceerd op Nu.nl:

“Optiek houdt meer in dan keuze op prijs”

87 onafhankelijke optiekbedrijven hebben de afgelopen maand een sticker op hun zaak geplakt met het logo van Zienrs. “De consument wordt door grote ketens wijsgemaakt dat een bril een bril is.”
Zienrs noemt zichzelf een “marketingcollectief”. “Wij willen duidelijk maken dat optiek veel meer inhoudt dan een keuze op prijs”, vertelt Erik van de Langemheen van Zienrs.

Een van de punten waar Zienrs over valt, is dat de brillen- of lenzenkoper zich er niet bewust van is dat het beroep van opticien en contactlensspecialist niet beschermd is.

“Iedereen kan zich opticien noemen. Een optometrist daarentegen heeft wel altijd een opleiding achter de rug. Een deel van de opticiens ook, maar dat is dus niet verplicht.”

Voor de consument betekent advies van een gekwalificeerde opticien of optometrist volgens Van de Langemheen “dat zaken in een keer goed gebeuren”.

“Ook andere problemen worden opgespoord. Zo krijgt bijvoorbeeld een kwart van de kinderen onterecht de diagnose dyslexie en blijken hun problemen gewoon met een bril te kunnen worden opgelost. Ook is een deel van de nek- en schouderklachten te herleiden tot een oogprobleem.”

“Eventueel kan er bij dit soort problemen vervolgens een doorverwijzing worden geregeld. De gewone opticien signaleert dat niet, maar heeft er ook geen tijd en ruimte voor.””


Bij Crazz Optics bent u verzekerd van een kwaliteitsbril. Opticien aan huis maakt maatwerk en u ontvangt op zowel het montuur als de glazen 3 jaar lang garantie en service.

De vakkundige opticiens van Crazz Optics; Opticien aan huis hebben allen jarenlange ervaring in de optiebranche en zijn gecertificeerd en gediplomeerd opticien. Zij zullen u indien nodig doorverwijzen naar een specialist.

 

Wilt u meer informatie? Heeft u nog vragen? Ow wilt u een afspraak maken?
Neem dan contact op met Crazz Optics; Opticien aan huis: 085 06 5 060

Opticien aan huis komt ook bij u in de regio! Wij bezoeken u onder andere in de plaatsen: Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Maarssen en Hilversum.

Bron: Nu.nl