• Login
06-493 86 412
info@opticienaanhuis.com

Brillenparty

Vergeet de tupperware, De Brillenparty!

Hoe leuk en gezellig kan het zijn om samen brillen uit te zoeken.

Voor particulieren, Bedrijven of Zorginstellingen.

Een bril dragen is al lang geen straf meer, de bril is een mode item geworden en de keuze in monturen is bijna eindeloos. Door alle nieuwe technieken zijn glazen steeds beter en dunner, en zelfs mensen die geen bril nodig hebben dragen tegenwoordig een flitsend montuur.

Hoe kun je dan de aanschaf van een bril aantrekkelijker maken? Inderdaad, een brillenparty!

Samen met uw beste vrienden, vriendinnen, familie of kennissen brillen passen, je ogen laten meten en kijken wat bij je past in een ongedwongen sfeer samen met de mensen die je het beste kennen. Iets voor jou? Bel gerust voor een afspraak!

Let’s party!

1. Je neemt contact op met BRAM (BRAM de brillenman, Opticien aan huis) en maakt een afspraak voor een brillenparty, dit kan zowel overdag als in de avonduren plaatsvinden (In de studio van BRAM de brillenman of met de opticien aan huis).

De ”gastheer/gastvrouw” zorgt voor minimaal 5 personen die een bril willen. Vrienden, kennissen of familieleden die aan de Brillenparty willen meedoen.

Als beloning ontvangt iedereen een extra korting op een nieuwe bril.

2. De opticien, BRAM, heeft een compleet assortiment mooie brillen. Voor een indruk kun je een kijkje nemen in op onze homepage. 

3. Als alle monturen uitgestald zijn kan je in alle rust de monturen bekijken en passen. Geen opdringerige verkopers maar samen met vrienden, kennissen en/of familie onder het genot van een drankje volledig ontspannen tot de keuze van je nieuwe bril komen. Natuurlijk kun je ook vragen stellen aan de opticien die je professioneel advies biedt en kan adviseren welke bril je goed staat.

4. Het belangrijkste van de brillenparty is het meten van de ogen. We hebben de meest moderne apparatuur in huis om uw ogen perfect te meten. 

5. Als iedereen tot de keuze van zijn nieuwe montuur is gekomen en de ogen zijn gemeten wordt er tenslotte met iedereen besproken welke glazen de juiste zijn.

6. Als alle aanwezigen geholpen zijn wordt er een nieuwe afspraak gemaakt voor het afleveren van de bestelde brillen. Bij het afleveren wordt de bril op je gezicht afgepast zodat deze perfect zit en je weer door het leven kan met een scherpe frisse blik en een hippe bril!

7. Ook biedt BRAMdebrillenman, de opticien aan huis, nazorg voor je bril. Mocht je bril na verloop van tijd niet meer lekker zitten dan komen we gewoon even langs en stellen je bril opnieuw af. Dat is pas service!