• Login
06-493 86 412
info@opticienaanhuis.com
[layerslider id="5"]

Jono Hennessy is een merk dat de mode vooruit is, ze creeren onafhankelijke design mode voor onafhankelijk ingestelde mensen.

Sinds de jaren 80 ontwerpt en maakt Jono Hennessy al brillen. Jono was de eerste ontwerper die felle kleuren en patronen in de fashion eyewear introduceerde. Met groot succes groeide Jono uit tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Australië en rond de wereld.

Jono Hennessy is een merk dat de mode vooruit is, ze creëren onafhankelijke design mode voor onafhankelijk ingestelde mensen. De naam Jonathan (Jono) Hennessy Sceats staat synoniem voor Australien Eyewear. Hij wordt geïnspireerd door POP Art en de Australische surf cultuur.

De mooie en uiteenlopende materialen die in de monturen worden verwerkt in combinatie met de handgemaakte kwaliteit zorgen voor prachtige kwalitatief hoogstaande brillen.

 Wilt u de schitterende collectie van Jono Hennessy met eigen ogen bekijken? Neem snel een kijkje bij de collectie hieronder of neem contact op met de Opticien aan Huis om deze handgemaakte brillen te passen.

https://www.jonohennessy.com