• Login
06-493 86 412
info@opticienaanhuis.com
[layerslider id=""]

Joshi Eyewear Exclusief bij Opticien aan huis

Joshi eyewear monturen kenmerken zich door het gebruik van frisse kleuren, spannende details en de brillen zijn zeer betaalbaar.

De monturen worden volgens de laatste modetrends vormgegeven. Joshi biedt onder andere diverse vintage modellen die nu het modebeeld overheersen. Ze zijn groot, stoer, voor hem en voor haar, mooi diep en met hoog aangezette veren.

Zoekt u iets stijlvols maar kiest u ook voor kleur? Ook dan zit u bij Joshi goed. Door het lamineren van acetaatplaten in het productieproces, ontstaan de meest prachtige kleurencombinaties.

 

In de Joshi collectie zijn ook diverse retrobrillen te vinden. Panto’s, rondere vormen: kleiner dan de vintage modellen maar toch nog ‘over-sized’. In mooie warme bruin- en zwarttinten maar ook verkrijgbaar in diverse kleurtjes door het toepassen van het gelamineerde productieproces.

Ook vindt u bij Joshi monturen gemaakt van TR90 materiaal. Dit is een ijzersterk, maar lichtgewicht materiaal waarbij flexibiliteit en hoog draagcomfort gegarandeerd worden. Ideaal voor brildragers die monturen van acetaat ‘te zwaar’ vinden en en een bril van metaal ‘te gewoon’. Ook ideaal als sportbril!

Nieuwsgierig geworden naar deze mooie en uitgebreide collectie van Joshi? Maak dan een afspraak met de Opticien aan huis!