• Login
06-493 86 412
info@opticienaanhuis.com
[layerslider id="8"]

Zeffer

Wordt gekenmerkt door de combinatie van High Tech en Mode. 

Bij het oppakken van een Zeffer bril vallen vooral het geringe gewicht en het spannende design op. Het gemak van moderne technologie en een cool en comfortabel design definiëren Zeffer Modern Alchemy. 

Materiaal

Bij de productie van de brillen van Zeffer, wordt gebruik gemaakt van het materiaal HDCA (Hard Density Cellulose Acetate). De pootjes van de brillen zijn van Japans Beta-Titanium. Vooral het HDCA is een erg interessant materiaal. Het is namelijk specifiek ontwikkeld om sterk en solide te zijn over de gehele plak acetaat. Dit in tegenstelling tot samengedrukt acetaat, dat zacht is in het midden wat nadelig is voor de stevigheid van het materiaal. De ontwikkeling van HDCA heeft 2 jaar in beslag genomen. De behandeling van het materiaal is vergelijkbaar aan dat van normaal acetaat.

Plezier

Het HDCA en Japanse Beta-Titanium zorgen samen voor monturen die goed zitten en plezierig zijn om te dragen. Niet alleen aan de fit is er voor de drager plezier te beleven, maar dit geldt ook voor het lage gewicht, het algehele comfort en de duurzaamheid van de brillen. Bovendien zien de brillen van Zeffer er goed uit, door de styling met high tech constructie en materialen.

Nieuwsgierig geworden naar de collectie monturen van Zeffer?

Neem dan contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak met Opticien aan huis.
085 060 5 060

Bron: de opticien, www.callaieyewear.nl, www.jonohennessy.com