Bedrijfsopticien

Bedrijfsopticien

Goed zien is voor iedereen wel zo prettig en veilig bovendien! Op veel kantoren en andere bedrijven wordt veel en intensief met computers gewerkt. Als uw ogen of bril niet naar behoren functioneren kan dit voor diverse ziekteklachten zorgen zoals hoofdpijn, duizeligheid en vermoeidheid. Deze klachten leiden dan tot efficiency- en concentratieverlies, waardoor de foutmarge van uw medewerkers groter wordt.

BRAMdebrillenman, Opticienaanhuis, Bedrijfsopticien. Zet daarom uw werknemers weer op scherp met een oogmeting op locatie van Bedrijfsopticien! Wij kunnen u zowel computerbrillen, werkbrillen, veiligheidsbrillen als sportbrillen aanbieden. De ARBO-wet heeft geregeld dat werknemers als deze met een computer werken, recht hebben op een oogonderzoek en in veel gevallen zelfs op een computerbril of werkbril. Daarnaast staat in de ARBO-wet dat een veiligheidsbril in verschillende situaties verplicht is.

Hoe gaat het in zijn werk?

U kunt contact opnemen met BRAMdebrillenman, Opticienaanhuis, Bedrijfsopticien. Wij plannen een afspraak in wanneer het u uitkomt en komen naar uw bedrijf. Daar doen wij een complete werkplekinventarisatie. Aangezien wij met de meest moderne apparatuur werken zal dit maximaal 5 minuten per werkplek in beslag zal nemen, zodat wij de computerbril, werkbril en/of veiligheidsbril volledig op maat kunnen maken. Dit is één van de sterke punten van Bedrijfsopticien.

Het tweede sterke punt van BRAMdebrillenman, Opticienaanhuis, Bedrijfsopticien is dat wij op locatie komen. Zo profiteert u van veel minder tijdverlies, die u normaal heeft wanneer uw werknemers zelf een optiekzaak moeten bezoeken binnen werktijd. Wij hebben voor u uitgezocht dat werknemers recht hebben op gemiddeld 3 uur voor het opmeten en uitzoeken van een bril en 3 uur voor het ophalen van de bril. Dit komt neer op 6 uur van uw tijd. Wij doen dit alles in maar een half uur. Hierdoor bespaart u dus tijd en geld!

Geen andere reguliere opticien kan dit perfecte maatwerk leveren.

Kosten zijn per uur of met minimaal aantal. Vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen? Dan kunt u ten alle tijden telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.