• Login
06-493 86 412
info@opticienaanhuis.com

Hoe werkt de menukaart van Opticien aan huis?

Aan de hand van deze menukaart kunt u uw wensen invullen / aanvinken. U weet dus al vooraf wat uw kwaliteitsbril gaat kosten, zonder verrassingen. Een unieke bril voor een unieke prijs.

Opticien aan huis prijslijst

 

Ervaar het gemak van de menukaart van Opticien aan huis

 • Wij zijn de eerste opticien met vaste prijzen en al 10 jaar lang onderscheidend in de optiek.
 • Op de Opticien aan huis menukaart hebben wij voor u de kwaliteit van
  de monturen geselecteerd.
 • *** kwaliteitsmonturen: bij ons geen acties, gratis monturen, etc.; maar een unieke bril voor een unieke prijs!
 • Wij garanderen u de beste kwaliteit en service. Bij ons bent u klant voor het leven. Wij dragen de grootste zorg voor uw bril en stemmen alles af op uw wensen.

Hoe werkt de menukaart van Opticien aan huis?

Aan de hand van deze menukaart kunt u uw wensen invullen / aanvinken. U weet dus al vooraf wat uw kwaliteitsbril gaat kosten, zonder verrassingen. Een unieke bril voor een unieke prijs.

Belangrijk om te weten is dat de prijs ook de exclusiviteit en kwaliteit waarborgt.

 1. In het voorgerecht kunt u kiezen voor een ***, **** of ***** montuur. Omcirkel uw keuze.
 2. Geef in het hoofdgerecht aan of u kiest voor enkelvoudig of multifocaal. De prijzen zoals op het menu vermeld, zijn per paar en gelden alleen bij een complete bril.
 3. Kiest u voor enkelvoudige glazen, maak dan de keuze uit de verschillende coatings, de grootte van het gezichtsveld en de mate van vertekening: HVA, HVL of HVL+ (de kunststof enkelvoudige glazen zijn standaard verdund).
 4. Kiest u voor multifocale glazen, dan is het belangrijk om te weten dat deze altijd voorzien zijn van de meest luxe coating HVL+, dat ze standaard verdund zijn en tevens de hardste coating ter wereld hebben.
 5. In het bijgerecht kunt u nog toevoegingen naar uw eigen wensen aanvinken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in het bijgerecht? Neem dan een kijkje op de website.
 6. Het dessert is altijd inbegrepen, net zoals de gratis service op locatie en 3 jaar garantie.
 7. Let op: de totaalprijs is exclusief uw zorgvergoeding. Deze kosten kunnen natuurlijk nog in mindering gebracht worden op het totaalbedrag.

Wilt u alleen de glazen bestellen?

 Dan komt er bij enkelvoudige glazen 50,- en bij multifocale glazen 75,- per paar bij.

Vindt u de complete bril ergens anders goedkoper?

Dan betalen wij u het verschil terug.

*** Wij kiezen voor monturen met de kwaliteit vanaf 3 sterren. Onze ervaring leert dat monturen onder de 149,- niet voldoen aan de eisen van Opticien aan huis. Wij kunnen u hier bijvoorbeeld geen 3 jaar garantie op bieden.