Handige cadeau-ideeën voor brildragers

Handige cadeau-ideeën voor brildragers

Handige cadeau-ideeën voor brildragers

Het is ontzettend moeilijk om voor een vriend of een vriendin, een moeder of vader of wie dan ook, een origineel cadeau te kopen. Heeft u wel eens gedacht aan iets functioneels voor bij een bril? Hier staan onze cadeau-ideeën op een rij.

Een unieke brillenetui

Elke brildrager heeft een goede brillenetui nodig. Door een opdruk of gravure met een boodschap, een foto of initialen van de ontvanger kunt u hier een persoonlijk en uniek geschenk van maken. Er is tegenwoordig een enorm aanbod van vormen, kleuren en materialen, zodat iedereen gemakkelijk een etui vindt die bij hem of haar past. Van etuis van vilt, katoen of leder tot extra stevige etuis van een hard materiaal zoals hout of metaal. Ook zijn er brillenetuis met speciale clips, waarmee de etui aan uw kleding bevestigd kan worden, of zelfklevende brillenetuis die u in de auto kunt gebruiken, die met een plakstrip overal aangebracht kunnen worden en met een knopje kan worden geopend. Tip: zorg er altijd voor dat de binnenzijde van de etui aan beide kanten voldoende gevoerd is. Dit zorgt ervoor dat er voldoende bescherming is voor de bril. Een andere mogelijkheid is een speciaal etui voor een sportbril, waarin u nog andere accessoires kunt opbergen of indien nodig, een waterdichte etui. Zorg er ook voor dat de bril genoeg ruimte heeft in de etui.

Toptechnologie om vuil te voorkomen

U hoeft alleen maar de bril even in het bad te plaatsen en de brillenglazen en het montuur zijn perfect schoon en streeploos. Deze ultrasone golven in het bad zorgen voor zachte vibraties die al het vuil en afzettingen effectief verwijderen. Deze golven reinigen zelfs plaatsen die met een brillendoekje niet worden bereikt. Uit onderzoek is gebleken dat u voor ongeveer 40 euro een kwalitatief goed ultrasoon bad van een bekende fabrikant kunt kopen. Bij aankoop moet u er wel op letten dat het bad gebruik maakt van ultrasone technologie (deze informatie kunt u op de verpakking vinden), omdat dit de beste manier is om de optimale resultaten te behalen. Een erg praktisch cadeau voor iedere brildrager, ook leuk in combinatie met een compacte reinigingsset voor op vakantie. Dit ultrasoon bad zorgt er ook voor dat uw juwelen en horloges weer gaan stralen.

Beter zien en er beter uitzien

Er zijn extra visuele hulpmiddelen verkrijgbaar voor een beter zicht. Onder andere leesloepen, lampjes, een zonneclip aan uw bril en andere modieuze accessoires. Of een broche of accessoire verkrijgbaar in verschillende designs die u kunt aanbrengen aan uw jas, riem of blouse, die uw outfit een modieuze touch geven. Ook is het een trend om speciale brillenkoordjes te dragen. Het principe hierachter is simpel en praktisch: aan beide uiteinden bevinden zich ringetjes waardoor u de pootjes van uw bril kunt steken. Hiermee zit uw bril altijd veilig aan uw lichaam vast. Handig bij situaties waarin u de bril vaak moet afzetten. Tip: er zijn ook brillenkoordjes van speciaal materiaal (bijvoorbeeld neopreen). Deze zijn ideaal voor sporters, die de bril steeds veilig op zijn plaats houdt, ook bij transpiratie bij het sporten.

Telescoop

Voor brildragers die graag wandelen of reizen, een prachtig geschenk! Een speciale telescoop waarmee ze optimaal van alle details in de natuur en hun omgeving kunnen genieten. Eenvoudig in het gebruik, omdat ze precies op het gezichtsvermogen van de gebruiker kunnen worden aangepast.

Ultieme bescherming tegen schitteringen in de winter- en de zomerzon

Voor bescherming tegen de zon zijn er heel veel cadeaumogelijkheden voor brildragers – ongeacht het seizoen. Een zonnebril op sterkte biedt comfortabel zicht en extra veiligheid, bijvoorbeeld bij het autorijden of skiën, net als gekleurde zonneclips voor bevestiging aan een bril. Dit kan de ideale oplossing zijn als iemand niet steeds een bril bij zich wil dragen.

Crazz Optics heeft een enorm aanbod van unieke zonnebrillen, voor iedere smaak. Een sportieve look, of juist chique en modieus. Unieke brillen voor iedereen.

Bron: Zeiss – Vison Care – Handige cadeau ideeën voor brildragers

Heeft u vragen en/of wilt u een afspraak maken met een van onze vakkundige opticiens?

Neem dan gerust contact met ons op.

Related Posts