Een bril is meer dan alleen een hulpmiddel!

Bril

Iedere week plaatst Opticien aan huis een nieuwsbericht, een interessante weetje, een tip, enz. op de website www.opticienaanhuis.com. Deze week: 4 redenen waarom steeds meer mensen een bril dragen. 

Tegenwoordig is een bril niet meer alleen een hulpmiddel om goed te kunnen zien. Tegenwoordig horen brillen tot trenditems en is het een gewild accessoire. Met een bril kun je de outfit compleet maken.

Vier redenen voor de toenemende vraag naar brillen:

 1. Innovatie in de optiek
  Binnen de optiek blijft innovatie plaatsvinden, de mogelijkheden nemen toe. De glazen worden steeds dunner, lichter en daardoor ook comfortabeler.
  Opticien aan huis levert maatwerk aan huis of op locatie, door voor u de perfecte oogmeting te verrichten. En samen met u zoeken wij die unieke bril voor u uit, zodat deze mooi aansluit op het gezicht!
  images-8
 2. Digitalisering heeft een negatieve invloed op oogprestaties
  De smartphone, tablet, laptop, computer enz. zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Het maakt ons leven gemakkelijker en aangenamer, maar helaas is dat urenlang kijken naar een beeldscherm niet goed voor de ogen. Uit onderzoek blijkt dat dit toenemende gebruik van beeldschermgebruik, lijdt tot meer bijziendheid. De hoeveelheid kinderen dat veraf slecht ziet, neemt toe. Dit is vervelend voor de persoon in kwestie, maar de vraag naar brillen stijgt hierdoor, waardoor het positief is voor de optiebranche. U hoeft uzelf of uw kind niet weg te houden van de diverse beeldschermen. Wel wordt geadviseerd om met name kinderen niet langer dan een halfuur achter elkaar met bv. de tablet te laten spelen. Daarbij is het verstandig om minimaal 30 centimeter afstand te houden van het beeldscherm.
  nieuwsbericht_medischetechnologie_mei2016
 3. Vergrijzing
  Nederland vergrijst. De groep 55-plussers wordt steeds groter, waardoor de vraag naar oogzorg en brillen toeneemt. De optiebranche heeft te maken met een dubbele vergrijzing, doordat ook de groep opticiens tussen 55 en 65 groter wordt.
  image_vergrijzing
 4. Bril is trend-item
  Tegenwoordig zijn brillen een trend-item geworden en dragen mensen een bril om de outfit compleet te maken. Zelfs wanneer men geen correctiesterkte nodig heeft. Daarnaast koopt men niet alleen een bril wanneer de oude versleten is of niet meer de juiste sterkte heeft. Maar ook vooral om esthetische redenen.
  chloe_45_ce114s-734_245eur

Bent u op zoek naar een Unieke bril voor een Unieke prijs? 
Neem vrijblijvend contact op met Crazz Optics; Opticien aan huis: 085 060 5 060

Opticien aan huis komt ook bij u in de regio! Wij bezoeken u onder andere in de plaatsen: ’s Hertogenbosch, Oss, Rosmalen, Zaltbommel en Kerkdriel.

Bron: optiek.nl, jonohennessy.com

 

Related Posts