• Login
06-493 86 412
info@opticienaanhuis.com

Het laatste nieuws van Opticien aan huis

Kleuren herfst en winter 2017-2018

Pantone voorspelt elk seizoen de trendkleuren. Ze kijken daarvoor naar de kleuren die de mode-ontwerpers gebruiken. Binnen onze collectie brillen zullen wij deze kleuren ook steeds meer gaan zien!

 

trend kleuren 17/18

Dit zijn de kleuren die getipt worden voor deze herfst en winter, echte herfstkleuren.

 

1. Grenadine

Grenadine, de kleur van limonade gemaakt van granaatappels. Een rode kleur die eerder naar het oranje gaat dan naar het paars en ook eigenlijk best een felle kleur voor het najaar. Wel heel mooi te combineren met het grijs en het blauw die ook populair zijn. Wat gewaagder is het om de kleur te combineren met het bordeauxrood, maar het kan zeker.

 

2. Navy Peony

De kleur van navy blauwe pioenrozen. Een donkere kleur blauw die eigenlijk met bijna alle andere kleuren goed gecombineerd kan worden.

 

3. Balletschoen roze

Niet speciaal winters deze kleur roze. Toch is roze al een paar seizoenen in zowel zomer als winter erg populair. De kleur is prachtig te combineren met de Tawny Port kleur hierboven, maar kan ook goed met grijs en blauwtinten.

 

4. Neutral grey

Inderdaad een hele neutrale kleur grijs. Het is meer een kleur grijs die naar het blauw toe gaat dan naar het bruin en gaat daarom goed samen met blauwtinten. Grijs is de ideale kleur om mee te combineren.

 

5. Tawny Port

Een prachtige diepe donkerrode kleur die bijna naar het bruin toegaat. De kleur van oude port. Een kleur is net als het grenadine rood zich mooi laat combineren met grijs en blauwe tinten.

 

6. Butterum

De kleur butterum is afgeleid van een bepaalde soort graniet. Het is een kleur tussen bruin, beige en oranje in en doet ook wel aan camel en karamel denken.

 

7. Shaded spruce

De kleur Shaded Spruce is geïnspireerd op de blauwgroene kleur van sommige coniferen en naaldbomen. Het is een mooie, donkere kleur die tussen blauw en groen inzit. De kleur combineert goed met grijs, met roze en ook met het Golden Lime groen hieronder.

 

8. Golden Lime

Groen of Greenery is de kleur van het jaar 2017. Golden lime, de frisse goudgroene kleur van een limoen. Dit is toch wel één van de eyecatchers in vergelijking met de rest van de kleuren. Mooi met grijs, blauw en tawny port.

 

9. Marina

Het blauw van een haven of aanlegplaats voor jachten en kleine bootjes. Een kleur die mooi past bij het donkerblauw, bij rood, bij grijs en bij het golden lime en ook tawny port.

 

10. Autumn Maple

De kleur van een esdoornblad in de herfst is de inspiratie voor de kleur Autumn Maple. Het is een oranjebruine tint. Iets helderder dan cognackleur.

 

Bron: Herfst-winter kleuren 2017-2018

 

Bent u benieuwd naar onze collectie of heeft u vragen en/of wilt u een afspraak maken met een van onze vakkundige opticiens?

Neem dan contact met ons op via: 085 060 5 060.

 

Team Crazz Optics