Opticien aan Huis

Opticien aan Huis voor jong en oud 

Met opticien aan huis, bezoeken wij mensen aan huis om de ogen en een bril aan te meten. Opticien aan huis bestaat sinds 2006. Met een jarenlange ervaring in de optiekbranche brengen wij service, deskundigheid en alles wat u van optiek mag verwachten aan huis.

Opticien aan Huis voor jong en oud 

Opticien aan huis is er voor iedereen: kinderen, volwassenen, senioren, bedrijven en zorginstellingen.

We hebben een ruime collectie monturen van de huiscollectie tot de bekende modemerken, van klassiek tot modern. Hier dragen wij de grootste zorg voor. Continue zijn wij bezig om u het allerbeste te kunnen bieden voor de beste prijs-kwaliteit. Hiervoor bezoeken wij de optiekbeurzen in Parijs, Milaan en München.

Leuk om te weten. Onze kwaliteitsmonturen zijn niet bij de ketens te koop. Zo zorgen wij ervoor dat u een unieke bril heeft.

U hoeft alleen maar contact op te nemen. U kunt per e-mail of telefoon vrijblijvend een afspraak maken. Opticien aan huis komt dan geheel vrijblijvend bij u aan huis.

Uw ogen worden met de meest moderne apparatuur opgemeten in uw eigen vertrouwde omgeving. Zo kunnen wij de bril volledig naar uw wensen en op maat voor u maken. Als u een keuze heeft gemaakt voor een nieuw montuur, wordt er een vervolgafspraak ingepland om de bril af te leveren en af te passen zodat de nieuwe bril perfect zit.

Mocht de bril niet (meer) lekker zitten dan komen we gewoon kosteloos bij u langs om de bril te bij te stellen/repareren.

Waarom Opticien aan huis? 

 • Altijd maatwerk
 • oogmeting wanneer het u uitkomt;
 • Geen voorrijkosten;
 • Service en deskundig advies aan huis;
 • Alle tijd om voor u een perfecte oogmeting te verrichten;
 • In een ontspannen sfeer de ideale bril uitzoeken;
 • Keuze uit een ruime collectie (design) monturen.
 • Gegarandeerde prijs- kwaliteitsverhouding;
 • Ziektekostendeclaraties mogelijk;
 • Pinnen of op rekening, geen contant geld in huis nodig;
 • Geen extra kosten voor een pand, bespaar snel!

Het idee en ontstaan

Omdat ik, Bram Bogers, zelf een onderbeenprothese heb, weet ik hoe vervelend het kan zijn om er op uit te gaan en allerlei bijkomstigheden te moeten regelen (vervoer, assistentie, etc.). De ziektekostenverzekeringen dekken deze diensten niet meer. Zo ben ik op het idee gekomen om na 10 jaar optiekervaring, zelfstandig door te gaan met het verlenen van een aan huis dienst als opticien. Mindervalide en ouderen die minder mobiel zijn, woonachtig in zorgcentra en verpleegcentra hebben vaak geen mogelijkheid om een opticien te bezoeken voor een oogmeting. Voor hen wilde ik uitkomst bieden.

Omdat het idee zo goed aanslaat. Ben ik verder gaan denken om iedereen aan huis van dienst te kunnen zijn. Denk eens aan de huidige maatschappij waarin een enorm aantal mensen het erg druk heeft, waardoor ze niet meer binnen de bekende openingstijden een optiekzaak kunnen bezoeken. Ook voor deze mensen en hun specifieke wensen biedt Opticien aan huis mogelijkheden, om zowel binnen als buiten reguliere openingstijden een afspraak te maken.

Onze opticiens:

Joyce Bogers - Opticien aan huis
Bram Bogers - Opticien aan huis

Sterk in de regio

Opticien aan huis is sterk in Eindhoven eo., zo bezoeken we regelmatig klanten in:
Aalst, Best, Boxtel, Eindhoven, Geldrop, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Waalre, Veldhoven,

  Velden met een * zijn verplicht