Meekleurende glazen; voor alle seizoenen

Meekleurende glazen

Meekleurende glazen

Opticien aan huis werkt standaard met de beste kwaliteit glazen. Onze voorkeursleverancier is HOYA. HOYA is al ruim 70 jaar gespecialiseerd en leidend in geavanceerde optische technologie. Deze glazen worden in Nederland geproduceerd. HOYA blijft continu baanbrekende innovaties toepassen. Dit ervaart u als brildrager als geen ander!nHOYA heeft meekleurende glazen ontwikkeld, welke geschikt zijn voor ieder seizoen: HOYA Sensity.

Deze innovatieve meekleurende glazen zijn voorzien van HOYA’s Stabilight Technology. Hierdoor ziet u met deze meekleurende glazen in alle lichtomstandigheden comfortabel, zonder van bril te hoeven wisselen. Sensity-glazen kleuren buiten op met de snelheid van het licht en kleuren binnen snel terug tot uitzonderlijk heldere glazen. Tijdens deze snelle overgangen blijft de UV-bescherming actief. Daarom is HOYA Sensity de ideale oplossing voor elke levensstijl.

Nog even alle voordelen van Sensity-glazen op een rijtje: 

  • Kleuren buiten op met de snelheid van het licht.
  • Kleuren binnen snel terug tot uitzonderlijk heldere glazen.
  • Bieden volledige UV-bescherming.

Voor alle seizoenen:

Alles doen wat u graag doet, zonder beperkingen. De meekleurende Sensity-glazen van HOYA bieden constante prestaties, ongeacht het klimaat, de regio en de weersomstandigheden.
Meekleurende glazen

Lichtgevoeligheid:

Het is niet toevallig dat de glazen Sensity heten. Ze kleuren buiten op in alle lichtomstandigheden. Of u nu in het directe zonlicht staat of in de schaduw, de kleur van Sensity-glazen past zich aan zonder dat u het merkt. En het mooiste is dat ze ideaal zijn om hinderlijke schitteringen weg te nemen, zonder dat dit ten koste gaat van de waarneming van contrast en kleuren. Eenmaal binnen kleuren Sensity-glazen weer snel en volledig terug tot transparante glazen.
mmimage_php-2 mmimage_php-3

Natuurlijke kleuren:

De meekleurende Sensity-glazen zijn verkrijgbaar in drie diepe, natuurlijke kleuren: bruin, grijs en sinds kort ook smaragdgroen. Deze drie kleuren zijn afgestemd op de modetrends van de komende jaren. De meekleurende Sensity-glazen kunnen gecombineerd worden met multifocaal, bifocaal en enkelvoudig.

Lees ook nog eens terug: Gratis UVControl

Natuurlijk kunt u bij Opticien aan huis terecht voor de HOYA Sensity-glazen. Wij adviseren u graag!

Heeft u nog vragen? Wilt u nog wat meer informatie over Hoya Sensity meekleurende glazen? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact op met Opticien aan huis.

Bron: Hoya.nl

Related Posts