Schietbril

Schietbril

Eerder heeft u al kunnen lezen wat het belang is van een sportbril op maat. Met Sportbril op maat bieden wij een totaaloplossing voor een bril op maat voor iedere sport. 

Waarom een schietbril?

Om tot een maximale presentatie te komen in de schietsport / jachtsport is de schiettechniek noodzakelijk, maar ook de ogen moeten de optimale prestatie kunnen leveren.
Bij bijvoorbeeld een schietwedstrijd van ongeveer 1,5 uur moeten de ogen (met name het richtoog) een flinke prestatie verrichten. Tijdens het schieten moet het oog voortdurend nauwkeurige informatie doorgeven. Deze nauwkeurige informatie en de waarneming beïnvloed het hele wedstrijdverloop.

Voor veel van ons zijn de ogen en het zien enorm vanzelfsprekend. Toch blijkt in de praktijk dat het in de (schiet-/jacht)sport vaak het meeste verwaarloosde onderdeel is. Het onderdeel wordt namelijk onderschat. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 4 sporters een oogafwijking heeft, hieruit blijkt dat goed zien toch niet zo vanzelfsprekend is. Met name bij de schietsport is goed zicht erg belangrijk, niet goed gezien kan leiden tot een slecht schot. Wanneer men maximale schietprestaties wil behalen, moet het gezichtsvermogen ook maximaal functioneren.

Persoonlijk advies

De opticiens van Crazz Optics komen aan huis of op locatie voor een inventarisatie en het meten van de ogen. Hierbij nemen we met name het richtoog extra goed onder de loep. Hierdoor weten wij wat uw wensen zijn en wat u nodig heeft, waardoor we u kunnen adviseren en voorzien van een schietbril op maat. De bril wordt persoonlijk voor u op maat gemaakt en geen enkele bril zal door deze aanpak hetzelfde zijn. Voor elk zichtprobleem is een oplossing, zodat u zonder kunt schieten. Een schietbril op maat zal zorgen voor perfect zicht en daardoor zult u beter kunnen presteren.

Schietbril

Opticien aan huis kiest voor de schietbril van Proteye, omdat de schietbrillen van Proteye voorzien worden van veiligheidsglas. Hierdoor bieden wij u perfect en veilig zicht tijdens de schietsport. De schietbril is voor zowel rechts- als linkshandigen schutters leverbaar. Alle correctiesterktes zijn mogelijk en daarnaast is er ook nog de keuze uit diverse filters voor meer contrast.

IMG_4663
IMG_4665

Heeft u interesse in een schietbril op maat? Bent u op zoek naar een sportbril op maat voor een andere sport? Of heeft u vragen? Neem gerust contact 

Bron: www.proteye.nl, www.optiek.nl

Related Posts