Wereldsterren met oogproblemen

OOGPROBLEMEN BIJ BEKENDE (INTER)NATIONALE PERSONEN

Iedereen denkt altijd dat lichamelijke problemen nooit voorkomen bij bekende sterren. Dit is dus helemaal niet waar! Veel van deze sterren hebben weleens oogklachten of hebben zelfs een oogoperatie ondergaan. Zodra hier nieuws van bekend wordt, springt de pers hierop en haalt dit veelal het wereldnieuws. Dit is belangrijk, om het grote publiek bewust te maken van hun gezichtsvermogen en ervoor te zorgen dat zij regelmatig een uitgebreid oogonderzoek te laten doen. Bekende personen kunnen namelijk een rolmodel spelen voor andere mensen die eenzelfde soort behandeling of operatie dienen te ondergaan.

 

Johnny Depp

Deze wereldster onthulde in 2013 dat hij erg bijziend is. Vanaf kleins af aan kan hij met zijn linkeroog zo goed als niets zien en zijn linkeroog is erg slechtziend. Daarom draagt hij bijna altijd een bril met gekleurde glazen.

 

Nicklas Bendtner

Begin 2012 liep deze Deense voetballer een oogblessure op doordat hij botste tegen de Swansea speler Angel Rangel. Toen hij na de botsing zijn ogen weer opende zag hij enkel rood. Na een medische behandeling kon hij gelukkig wel weer voetballen.

 

Dinand Woesthoff

Hij belandde door een speedbootongeluk hard met zijn gezicht in het water. Zijn ogen waren bloeddoorlopen, hij had onderkoelingsverschijnselen en een bedwelmd hoofd. Na enkele minuten was zijn gezichtsvermogen weer hersteld.

 

Prinses Beatrix

In 2011 is zij geopereerd aan staar aan haar rechteroog en in 2015 was ook haar linkeroog aan de beurt.

 

Bill Cosby

Deze komiek zou in 2015 ook lijden aan groene staar en keratoconus. Zijn zicht zou verdubbeld en vervormd zijn.

 

Linda de Mol

Linda zag erg slecht, viel steeds over stoepjes en kon nog nauwelijks teksten lezen. In 2017 is zij ook aan beide ogen geopereerd.

 

Dan Karaty

Hij postte in 2015 een foto op Instagram waarop een dik oog te zien was. Dit was het gevolg van een ooginfectie.

 

Bovenstaande zijn nog maar enkele voorbeelden van wereldsterren met oogproblemen. Bij het aanklikken van de bron kunt u nog meer voorbeelden lezen.

 

Bron: Wereldsterren met oogproblemen?

 

Heb je vragen en/of wil je een afspraak maken met opticien aan huis

Neem dan contact met ons op via: 06 493 86 412

 

 

Related Posts